Leírás

Az LFL egy online közösség, amely a honlapok, blogok és más online közösségek megjelenését segíti a Facebook keretein belül.
A célunk, hogy az oldalak a lehető legtöbb megjelenést érjék el a lehető legkisebb anyagi ráfordítással.

Ezt a következőképpen képzeljük el:

A Facebook oldalaknak meg kell tanulniuk együtt dolgozni. Természetesen nem önzetlen segítségről van szó. Ha adsz, kapsz.

Képzeld el, hogy tagja vagy egy olyan csoportnak, ahol bármit posztolsz azt a csoport tagjai azonnal tovább posztolják a Te saját linkeddel és szövegeddel. Képzeld el, hogy ezzel mennyivel megnövelheted egy-egy sikeres posztodnak a megjelenését anélkül, hogy akár egy centet is ráfordítottál volna. Tetszik az ötlet igaz?

Természetesen a csoportba kicsi és nagy Facebook oldalak egyaránt jelentkezhetnek!!
Arról, hogy tagként mi kötelező és mi nem a szabályzatban olvashattok!

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

Van egy Facebook oldalad, de nincs elég megjelenése a posztodnak. Szeretnél ezen változtatni, de nem szeretnél pénzt költeni rá. Ha megtaláltad ezt az oldalt akkor nyert ügyed van. Jelentkezz tagnak és amint elbírálták a jelentkezésed már kezdheted is a posztolást. A regisztráció feltételeiről és arról, hogy hogyan lehetsz tag itt olvashatsz!
Rengeteg különböző témával foglalkozó Facebook oldal tartozik közénk, így rengeteg különböző poszt kerül majd fel az idővonalra.

A tagságnak 5 különböző szakasza van:

I. szakasz: 1-3 hónapig. Ebben az időszakban heti 3 posztot rakhatsz ki és ennyit is kell megosztanod. Érdemes ilyenkor egy jól menő posztot vagy egy hetes kampányt választani még a hét elején.

II. szakasz: 4-6 hónapig. Ekkor már heti 6 posztot rakhatsz ki a csoportba és ugyanennyit kell megosztanod is. Ilyenkor már lehet kísérletezni, az A/B tesztekkel egy Landing Page esetén vagy csak egyszerűen egy tanulmányt megosztanod.

III. szakasz: 7-9 hónapig. Heti 9 poszt + 9 megosztás! Ekkor már igazán eredményes forgalmat csinálhatsz a honlapodra/blogodra.

IV. szakasz: 10-12 hónapig. Heti 12 poszt + 12 megosztás! Tökéletes lehetőség arra, hogy kiaknázd az oldalad minden lehetőségét. Van egy vicc rovadot? Jöhet! Emellett vannak más tartalmaid is? Ne hagyd ki őket!

V. szakasz 12+ hónap! Hűséged jeléül az eddigi 12 posztolási lehetőség mellé még hármat kapsz de megosztási kötelezettséget nem! Tehát ebben az időszakban heti 15 posztot rakhatsz ki és csak 12 kell megosztanod!  Ez akár heti több ezer plusz megjelenést is biztosíthat oldalad, honlapod vagy blogod számára.

FONTOS! Nem kötelező kihasználnod az összes posztolási lehetőséged, de pontosan annyi posztot kell megosztanod, amennyit kiraktál. Érdemes lehet átgondolni, hogy minél több posztot rakj ki a lehető legkülönfélébb témákban, hogy a többiek a Te posztodat válasszák!! 

A szakaszokban felsorolt posztolási ötletek csak példa értékűek. A posztokat az oldal adminisztrátor dönti el (vagyis Te), hogy melyik napon és melyik órában posztolja. Erről részletesebben a Szabályzatban olvashatsz!

TAG AKAROK LENNI!